İSTANBUL / ATAŞEHİR - Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

May

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı okul pikniğimiz Dudullu Osmangazi Korusunda yapıldı.

May

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimiz Okulumuz Bahçesinde Yeni Kadıköy Lions Kulübü sponsorluğunda yapıldı.

May

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Atafest Özel Eğitim Şenliği Watergarden Alışveriş Merkezinde yapıldı. Okulumuz atölyeleri ürünleri ile şenliğe katıldı.

Nis

BİLGİ YARIŞMASI FİNALİ 13/04/2018 CUMA GÜNÜ YAPILDI. OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU BİLGİ YARIŞMASI FİNALİNDE GÜZELLİK/CİLT BAKIMI ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİ 1. OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILAR DİLERİZ!

Nis

12.04.2018 günü tüm öğrence ve öğretmenlerimizil önce Darıca Hayvanat Bahçesi gezisine katıldık. Ardından Pendikte bulunan Özgür Şef Deli Kasap isimli restauranta Özgür Şef sponsorluğunda yemek yedik,

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanlığınca düzenlenen 2. Özel Eğitim Materyal Yarışmasına okulumuz adına Yiyicek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Süleyman ÇİMAR, Resimli Yemek Tarifleri isimli materyal ile katılmış, yarışma sonucunda okulumuzu Teşekkür Belgesi gönderilmiştir.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi önderliğinde tüm sınıfların katılımı ile 4 etap şeklinde bilgi yarışması düzenlendi. Tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Ebru KURAL´da düzenlenen yarışmaya izleyici olarak katıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden çeşitli işletmelerde staj yapanlar, sınıf ğretmenleri tarafından koordinatör öğretmenlerle beraber ziyaret edildi ve öğrencilerin iş yerlerindeki durumları ile ilgili bilgiler alındı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, okulumuz El Sanatları Bölümü,Güzellik ve Cilt Bakımı Bölümü ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü tarafında hazırlanan sürpriz hediyelerle birlikte, okul yönetimince tüm kadın çalışanların katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde kutlandı.

Mrt

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Dünya Aşçılar Birliği tarafından  16. sı düzenlenen Uluslar Arası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında düzenlenen yemek yarışmasına, okulumuz yiyecek içecek bölümü öğrencileriden Yiğitcan YİĞİT ve Esra AÇIKGÖZ katılmış ve yaptıkları ürünler neticesinde madalya ve katılım belgesi almaya hak kazanmışlardır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, Üsküdar Belediyesine ait Valide Sultan Gemisi ile boğaz turu yapmıştır

Mrt

Özgür Şef Steakhouse  restoranlarının sahibi Özgür ÖZKAN,  Çiftehavuzlar Lions Kulübü vasıta ile okulumuzu ziyaret etmiş ve okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Süleyman ÇİMAR rehberliğinde yiyecek içecek bölümü öğrencileri ile yemek yapma etkinliği yapmıştır.

Ara

ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGARAMIMIZ YOĞUN VE GÜZEL BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN VE OKUL AİLE BİRLİĞİ İLE VELİLERİMİZİN EMEKLERİNE YÜREKLERİNE SAĞLIK DİYOR, TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi´nde, Çatalçeşme Lions Kulübü sponsorluğunda, Sağlık Koordinatörlüğüne bağlı Ağız, Diş Sağlığı Komitesi tarafından tüm öğrencilerimize diş taraması yapılmış, diş fırçası ile diş macunu dağıtılmıştır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 10 Kasım Anma Programı

1-      Müzik öğretmeni Sibel Karaarslan ve beden eğitimi öğretmeni Seda Sürmeli yönetiminde 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması.

2-      Sunucu Serpil Çakır’ın açılış konuşması.

3-      Okul Müdür Yardımcısı Muhammed Ali ATALAY´ın konuşması.

4-      Mum-Seramik sınıfı öğrencilerinden Ayşe Demirci ve Süleyman Sarıaltın’dan günün anlam ve önemini anlatan özlü sözler.

5-      9-C Sınıf Öğretmeni Semra Çalhan’ın konuşması.

6-      Yiyecek-İçecek Sınıfı öğrencilerinden Emirhan Ilgaz’ın şiiri.

7-      Müzik Öğretmeni Sibel Karaarslan yönetiminde koro.

8-      Kapanış.