İSTANBUL / ATAŞEHİR - Lions Özel Eğitim Meslek Okulu

Eyl

Dünya İlk Yardım Günü etkinlikleri Kızılay işbirliği ile okulumuzda hemşire Miray Hanımın eğitim sunumuyla gerçekleştirilmiştir.

SENE SONU ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

2022-2023 MEZUNİYET TÖRENİMİZ

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YILDIZ ÖĞRENCİLERİ

05.05.2023 Cuma günü İstiklal Marşı Töreninden önce, Lions Özel Eğitim ve Meslek Okulu olarak , öğrencilerin olumlu davranışlarını pekiştirmek adına uygulamaya başladığımız "Haftanın Yıldızları"nın bu haftaki ödüllerini verdik. Yıldız öğrencilerimiz 10/A sınıfından M..... A....... ve 11/C sınıfından K......T

May

Okulumuz Tarım Atölyesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından, okul bahçemizde bulunan sera alanı düzenlenerek çeşitli sebzeler ekilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İçişleri Bakanlığınca, yaya önceliği konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile gerçekleştirilen Önce Yaya uygulaması kapsamında Okul Müdürümüz Durali MOR ve Müdür Yardımcımız Muhammed Ali ATALAY önderliğinde 30 Mart 2021 tarihinde öğrencilerimize yaya yolu kullanımı uygulaması yaptırılmıştır.