İSTANBUL / ATAŞEHİR - Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

Telefon/Santral 02165738171 / Fax 02165736101
Küçükbakkalköy Mh.Uzay Sk.No1 Ataşehir / İSTANBUL
Vizyon
Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, günlük yaşam becerilerini geliştirmek, işe ve mesleğe hazırlamak, yaşama dönük eğitilmelerini amaçlayan lider bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, özel eğitime ihtiyacı olan eğitilebilir bireylerin; seviyelerine uygun mesleki ve teknik eğitim alanında, yetenekleri doğrultusunda becerilerini geliştirerek, kendisine, ailesine ve topluma uyum sağlayan, özgüvenli, gayretli, girişimci ve üretici birey yetiştirmek için mümkün olan en üst seviyeye gelmelerini, mutlu bir vatandaş olarak topluma katılımlarını sağlamaktır.
Başarılar
OKULUMUZUN BAŞARILARI 1. MD 118-Y LİONS İŞ OKULLARI TURNUVASI NİSAN 2012 1. LİK KUPASI ALDIK. 2. OKULUMUZ İLK MEZUNLARINI 2012/2013 YILINDA 44 ÖĞRENCİ VERMİŞTİR. 3. İBB İSEM 2014/2015 YILINDA İLAHİ OKUMA YARIŞMASINDA TUĞBA IŞIK 3. OLMUŞTUR. 4. 2014/2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÖZEL EĞİTİM OKULLARI ARASINDA FUTBOL TURNUVASINDA 3. OLDUK. 5. OKULUMUZ 5 DÖNEM MEZUN OLAN 118 ÖĞRENCİDEN 52’ Sİ İŞE YERLEŞEN OLMUŞTUR. 17 Sİ DE HAYATA MERHABA PROJESİNDE KURSİYERDİR. 1. HALİL OĞUZHAN DURNA MARMARA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNE KADROLU MEMUR OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 2. MÜCAHİT AYKURT KÜLTÜR TURİZM BAKANLIĞINA KADROLU MEMUR OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 3. GÜNAY BEKTAŞ ATAŞEHİR BELEDİYESİNDE ÇALIŞMAKTADIR. 4. EMRAH ÇİLİNGİR MİGROS’ TA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 5. MUHAMMED SAİT TAĞLUK BEL TUR’ DA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 6. UMUT CAN TOPTAŞ BELTUR DA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 7. OĞUZHAN KILINÇ DEMTAŞ TA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 8. ONUR ALİ PEK KUAFÖRDE OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 9. MERT EMRE GÜRSOY ATAŞEHİR SAHAN VEGA RESTAURANT’ A KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 10. SERKAN YILDIRIMATAŞEHİR’ DE ÇALLI GIDA’ YA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 11. SERCAN YILIDIRIM ATAŞEHİR’ DE ÇALLI GIDA’ YA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 12. ENES YILMAZ BİM ÜMRANİYE ŞUBESİNE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 13. CAHİT CANÇOBAN ÜLKER FİRMASINA KADROLUOLARAK ÇALIŞMAKTADIR 14. AHMET ASLAN İMES KIRKPINAR LOKANTALARI’ NDA KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 15. KADİR BAY ANAS İNŞAAT’ A KADROLUÇALIŞMAKTADIR 16. FURKAN TARAKÇI LC WAİKİKİ SANCAKTEPE MAĞAZASINA KADROLUÇALIŞMAKTADIR 17. HASAN ACIR A-101 MAĞAZASINA KADROLU ÇALIŞMAKTADIR 18. OĞUZ BİÇER DUMANKAYA PLAZA DA TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 19. SAMET KAYIŞ SİMİT CAFE’DE KADROLU ÇALIŞMAKTADIR 20. MEHMET ZEKİ SÖNMEZ RESTAURANT TA KADROLUÇALIŞMAKTADIR 21. EMRE KARAKOÇ MOBİLYA KADROLU ÇALIŞMAKTADIR 22. AYHAN KILIÇ PROPEN GOSGEB TE KADROLU İŞE ÇALIŞMAKTADIR 23. OĞUZHAN ÖNEL TEKSTİLDE ÇALIŞMAKTADIR 24. ORHAN AVCUL KAYIŞDAĞI TEKSTİL KADROLU ÇALIŞMAKTADIR 25. AHMET SÖNMEZ TUZLA YÖNTEM KOZMETİKTE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR 26. BURAK UYANIK EKOL LOJİSTİK TE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 27. MEHMET DEMİRCİ İMES ÜSTÜN PASTANELERİNDE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 28. ZEYNEP YANDIK ÜMRANİYE KEBİR SÜT ÜRÜNLERİNDE ÇALIŞMAKTADIR. 29. İ. BERKAY GÖZLÜGÖL ATAŞEHİR DOĞA KOLEJİNDE ÇALIŞMAKTADIR. 30. ŞAKİR OKUT İÇERENKÖY AVM HALİL İBRAHİM SOFRASI RESTAURANT TA ÇALIŞMAKTADIR. 31. AYTAÇ EĞEMENOĞLU ATAŞEHİR OVALI KONYA MUTFAĞINDA ÇALIŞMAKTADIR. 32. FATİH AKDOĞAN ATAŞEHİR KA’HVE DE ÇALIŞMAKTADIR. 33. ELİF AYDIN NOVADA AVM KÖFTECİ YUSUF TA ÇALIŞMAKTADIR. 34. EBRU YILDIZ SULTANBEYLİ TEKSTİL ATÖLYESİNDE ÇALIŞMAKTADIR. 35. ÇİĞDEM HALICI TEKSTİL DE ÇALIŞMAKTADIR. 36. EMRE AKKÖK SAMANDIRA VİKO DA ÇALIŞMAKTADIR. 37. KADİR YILMAZ A 101 DE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 38. OĞUZ BİÇER AĞAOĞLU SİTESİNDE YARDIMCI PERSONEL OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 39. OSMAN MEMÜK ÇELİK ELEKTRİK TE KADROLU ÇALIŞMAKTADIR. 40. YUNUS ASİLTEKİN BORU FABRİKASINDA ÇALIŞMAKTADIR. 41. MÜCAHİT AYKURT BİM DE ÇALIŞMAKTADIR. 42. BURCU KANTARCI KUAFÖRDE ÇALIŞMAKTADIR. 43. MERİÇ TUNÇ ANTEPLİ ÜSTADIM LOKANTASINDA ÇALIŞMAKTADIR. 44. NURAY CAN TEKSTİL DE ÇALIŞMAKTADIR. 45. KEREM MENTEŞ EMLAKÇILIKTA ÇALIŞMAKTADIR. 46. BARIŞ ALIŞKAN İMES SUAT POMPA DA ÇALIŞMAKTADIR. 47. FATİH BÜKTE BAR-SAN KONFEKSİYONDA ÇALIŞMAKTADIR 48. ŞEREF SÖZÜDOĞRU EKOL LOJİSTİK TE ÇALIŞMAKTADIR. 49. VİLDAN KILIÇ SULTANBEYLİ TEKSTİL ATÖLYESİNDE ÇALIŞMAKTADIR. 50. SAMET KÜLCÜ A 101 DE ÇALIŞMAKTADIR. 51. CİHAN AKSOY BELTUR A.Ş. DE KADROLU ÇALIŞMAKTADIR. 52. GÜVEN SELİM BELTUR A.Ş. DE ÇALIŞMAKTADIR.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
09.30-15.00
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
PANSİYON YOKTUR.
0 - LOJMAN YOKTUR
Ulaşım
Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Sultanbeyli,Kartal gibi bölgelerden okulumuza direkt ulaşım mevcuttur. Bir çok otobüs ve minibüsün geçiş güzergahında bulunmaktayız.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Ataşehir Anadolu Lisesi (Eski Adı ile Su Deposu) Durağına yakın,aynı zamanda Ataşehir Anadolu Lisesinin Karşısında, Tapu Dairesinin Arkasında bir noktada yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul il merkezine uzaklığı 12.70 km mesafede yer almaktadır.İlçe merkezine ise yaklaşık 500 m. uzaklıktadır.
FUTBOL,BASKETBOL,MASA TENİSİ,VOLEYBOL
AB PROJELERİ, İSTANBUL KALKINMA AJANSI PROJELERİ